Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Silvester Kiggen, geboren te Swartbroek op 20 december 1792, wonende te Weert, overleden te Tungelroy op 24 november 1862, zoon van Godefridus Kiggen en Anna Maria Cuppens.


Hij is getrouwd te Weert op 3 januari 1823 met
Joanna Lamers, geboren te Tungelroy op 13 januari 1801, wonende te Weert, overleden te Tungelroy op 9 april 1877.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Godefridus, landbouwer, geboren te Weert rond 1837, overleden te Nederweert op 8 juli 1920.
    Hij was gehuwd met Petronella Janssen, landbouwster, geboren te Weert rond 1840, overleden te Nederweert op 23 februari 1915, dochter van Petrus Janssen en Anna Gertrudis Valoers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina