Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Salemans, overleden te Heel op 30 mei 1824.


Zij was gehuwd met
Gerardus Beckers, akkerman, wonende te Wessem, overleden na 1820.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1792, wonende aldaar.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 februari 1827 met Maria Catharina Hermans, akkervrouw en landbouwster, geboren te Kessenich (B) rond 1805, wonende te Heel en Panheel, dochter van Renier Hermans en Elisabeth Joosten.
  • 4 : Joannes, akkerman en landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1802.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 oktober 1826 met Anna Catharina Clerx, landbouwster, geboren te Heel en Panheel rond 1803, dochter van Mathijs Clerx en Petronella Maasmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina