Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina van Dael, dienstmeid, geboren te Grathem op 11 oktober 1832, overleden te Baexem op 9 februari 1911, dochter van Guillaume van Dael en Maria Beeren.


Zij is getrouwd te Baexem op 11 juni 1868 met
Jacob Hendrik Gubbels, brandersknecht, geboren te Thorn op 23 januari 1831, overleden te Baexem op 14 oktober 1895, zoon van Joannes Gubbels en Anna Maria Linssen.
(Hij is eerder getrouwd te Baexem op 16 april 1866 met Catharina Hupkens, geboren te Baexem op 22 februari 1843, overleden aldaar op 19 oktober 1867, dochter van Jan Hupkens en Marie Gertrude Driessen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina