Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Jutten, geboren te Meeuwen (B) op 30 december 1763, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 30 januari 1836, dochter van Jean Jutten en Helene Peeters.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 juli 1801 met
Walterus Hamaekers, timmerman, gedoopt te Heythuysen op 7 september 1780, wonende aldaar, overleden te Bayonne (F) op 15 oktober 1808, zoon van Gerardus Haemaekers en Mechtildis Verheggen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, bakker, geboren te Heythuysen op 7 maart 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 juni 1884.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 25 november 1829 met Marie Lucie Beeren, landbouwster, geboren te Heythuysen op 14 december 1801, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 september 1875, dochter van Jacobus Beeren en Gertrudis Baetsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina