Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Sillekens, landbouwer, geboren te Roggel op 10 januari 1907, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roermond op 1 mei 1953, begraven te Roggel, zoon van Johannes Hubertus Sillekens en Anna Maria Senssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 juli 1945 met
Maria Christina Geuijen, dienstbode, geboren te Roggel op 22 januari 1912, wonende te Roggel Ophoven, overleden te Roermond op 18 december 1979, begraven te Roggel, dochter van Willem Hubertus Geuijen en Maria Agnes Nijssen.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 17 september 1954 met Hendrik Cornelis Reinders, landbouwer, geboren te Maasbree op 16 mei 1920, overleden te Roggel en Neer op 6 juli 1997, begraven te Roggel, zoon van Peter Johannes Reinders en Dorothea Gielen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina