Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marten Peeters, landbouwer, geboren rond 1763, overleden te Oler-Grathem op 25 augustus 1830, zoon van Jean Peters en Jeanne Geelen.


Hij was gehuwd met
Maria Ketelaars, landbouwster, geboren te Baexem rond 1770, overleden te Grathem op 7 september 1844, dochter van Joannes Ketelaars en Gertrudis Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Pierre, landbouwer, geboren te Grathem op 8 februari 1805, overleden te Hunsel op 5 mei 1870.
    Hij is getrouwd te Grathem op 21 april 1838 met Helena Bertjens, landbouwster, geboren te Kessenich (B) op 30 mei 1807, overleden te Hunsel op 10 augustus 1872, dochter van Jan Mathijs Bertjens en Maria Catharina Colen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina