Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Prinsen, geboren te Baexem op 23 oktober 1889, overleden te Roermond op 27 september 1962, dochter van Jacobus Prinsen en Maria Hubertina Verkennis.


Zij is getrouwd te Baexem op 1 oktober 1926 met
Henricus Hubertus Verlinden, landbouwer, geboren te Hunsel op 26 juni 1884, overleden te Meijel op 24 april 1961, zoon van Engel Hubertus Verlinden en Maria Cornelia Verhees.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina