Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Josephina van Roij, geboren te Neer op 21 januari 1912, wonende te Venlo, overleden te Nijmegen op 26 juni 1983, dochter van Godfridus Hubertus Servatius van Roij en Maria Catharina Snellen.


Zij is getrouwd te Nijmegen op 26 februari 1943 met
Theodorus Albertus Pothof, magazijnbediende, geboren te Nijmegen op 13 maart 1910, overleden aldaar op 14 juni 1985, zoon van Lammert Pothof en Elisabeth Wilhelmina Poels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina