Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Wilhelmus Arts, landbouwer, geboren te Oploo (B) op 22 augustus 1895, overleden te Sint Anthonis op 11 maart 1969, zoon van Theodorus Arts en Johanna Hoefnagels.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Theodora Jans-Becke.

Hij was gehuwd (2) met
Petronella Maria Huvenaars, overleden voor 1933.

Hij is getrouwd te Neer op 2 mei 1933 (3) met
Maria Magdalena Gertrudis Suijlen, geboren te Neer op 21 november 1895, overleden te Sint Anthonis op 7 februari 1988, dochter van Wilhelmus Suylen en Johanna Beenders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina