Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Petrus Jozef Truijens, controleur Raad van Arbeid, geboren te Venlo op 13 november 1893, zoon van Lambert Peter Joseph Truijens en Petronella van der Kop.


Hij is getrouwd te Neer op 12 mei 1924 met
Leoni Hubertine van Ratingen, geboren te Neer op 11 februari 1900, overleden op 3 februari 1979, dochter van Jacobus Hubertus van Ratingen en Maria Catharina Knoops.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina