Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Pouls, landbouwer, geboren te Heythuysen op 8 juni 1893, wonende aldaar en te Kessel, overleden te Grathem-Kelpen op 3 november 1971, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Peter Pouls en Anna Gertrudis Brouwers.


Hij is getrouwd te Neer op 12 mei 1924 met
Catharina Helena Philips, geboren te Kessel op 9 februari 1896, wonende te Neer en te Kessel, overleden te Grathem op 29 augustus 1971, dochter van Johannes Hubertus Philips en Anna Gertrudis Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina