Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henrietta Joanna Maria Steijvers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 15 juli 1867, wonende te Roggel, overleden te Meppel op 18 februari 1945, begraven te Roermond, dochter van Pieter Mathias Steijvers en Henrietta Wilhelmina van Gennep.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 september 1897 met
Johannes Hubertus van Herten, slager, geboren te Herten op 20 april 1856, wonende te Roermond, overleden aldaar op 16 november 1926, zoon van Hendrikus van Herten en Joanna van Bree.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina