Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Wilhelmus van de Schoor, landbouwer, geboren te Heythuysen op 6 april 1891, overleden aldaar op 29 november 1975, begraven te Leveroy, zoon van Andries van de Schoor en Maria Elisabeth Willekens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 september 1919 met
Hendrina Hillekens, landbouwster, geboren te Heythuysen op 11 oktober 1894, overleden te Heythuysen (b) op 12 juli 1978, begraven te Leveroij op 15 juli 1978, dochter van Conrard Hillekens en Joanna Mechtildis Huijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 9 april 1921.
  • 2 : Johanna Maria Elisabeth, geboren te Heythuysen op 25 juli 1922, overleden aldaar op 7 januari 1946, begraven te Leveroy.
  • 3 : Johannes Conrardus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 januari 1924, overleden aldaar op 20 juli 1943, begraven te Leveroy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina