Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Hubertina Verbruggen, geboren te Grathem op 30 maart 1856, wonende te Horn, overleden aldaar op 30 januari 1918, dochter van Pieter Hubertus Verbruggen en Catharina Meuren.


Zij is getrouwd te Grathem op 27 juli 1891 met
Mathijs Hubert Veugelers, leerlooier, geboren te Horn op 6 februari 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 januari 1919, zoon van Jakob Veugelers en Anna Gertrudis Beutskes.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Jacob Jozef, geboren te Horn op 21 augustus 1894, overleden aldaar op 26 oktober 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina