Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus van Esser, molenaar (Hammermolen) en graanmolenaar, geboren te Kinrooi (B) op 8 juni 1848, wonende te Ell, overleden te Neer op 22 oktober 1926, zoon van Jean Corneil van Esser en Anna Margarieta van Ratingen.


Hij is getrouwd te Thorn op 2 mei 1882 met
Anna Barbara Crasborn, geboren te Thorn op 8 juli 1848, wonende te Ell en te Neer, overleden aldaar op 15 september 1913, dochter van Christiaan Crasborn en Anna Maria Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Cornelius, molenaar (Hammermolen) en houthandelaar, geboren te Hunsel op 10 februari 1883, wonende te Roermond, verongelukt te Heel op 17 mei 1939.
    Hij is getrouwd te Gulpen op 9 februari 1915 met Maria Hubertina Houben, geboren te Gulpen op 4 oktober 1888, wonende te Neer in het Dorp en te Roermond, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 18 april 1985, begraven te Roermond op 22 april 1985, dochter van Hendrik Hubert Houben en Anna Maria Thisens.
  • 2 : Pieter Hubertus Nicolaas, missionaris te Kan Su in China, geboren te Hunsel op 29 juni 1884, overleden te Peking op 14 februari 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina