Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth van Dael, landbouwster, geboren te Buggenum op 2 oktober 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 januari 1918, dochter van Jean van Dael en Cristine van der Velden.


Zij is getrouwd te Buggenum op 12 november 1877 met
Henricus van Rijswijck, akkerbouwer en zouaaf, geboren te Buggenum op 27 juni 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 november 1903, zoon van Petrus van Rijswijk en Maria Catharina Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 26 september 1880.
  • 5 : Maria Catharina, geboren te Buggenum op 22 november 1885, overleden aldaar op 4 maart 1895.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina