Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Maria Sonnemans, dienstmeid en dienstbode, geboren te Heythuysen op 9 november 1888, wonende te Neer in het Dorp, te Sittard en te Neer, overleden te Geleen op 9 februari 1955, dochter van Mathijs Sonnemans en Maria Margaretha Reijnders.


Zij is getrouwd te Neer op 3 mei 1915 met
Hendrikus Jozephus van Dael, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 25 maart 1887, wonende te Sittard en te Geleen, overleden te Sittard op 29 augustus 1967, begraven te Geleen op 1 september 1967, zoon van Gerardus Hubertus van Dael en Johanna Derikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina