Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helena Hubertina Eggels, onderwijzeres, geboren te Buggenum op 23 oktober 1883, overleden te Venray op 18 juli 1929, dochter van Jacobus Eggels en Maria Elisabeth op 't Root.


Zij is getrouwd te Buggenum op 13 november 1911 met
Gerardus Jacobus Pierik, commies bij de posterijen en directeur postkantoor te Heythuysen, geboren te Apeldoorn op 11 december 1883, overleden te Soest op 23 februari 1957, begraven te Apeldoorn op 27 februari 1957, zoon van Hendrikus Johannes Pierik en Willemina Stavenuiter.
(Hij was later gehuwd met Philomena Carolina Josephina Groels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina