Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ida Maria Elisabeth Janssens, landbouwster, geboren te Weert rond 1821, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 13 december 1905, dochter van Pierre Guillaume Janssens en Anna Elisabeth Cuijpers.


Zij was gehuwd met
Johannes Andreas Keulen, landbouwer, geboren te Weert rond 1824, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 22 januari 1911, zoon van Andreas Keulen en Anna Maria Spoorenberg.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina