Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Jacobs, landbouwster, geboren te Neer op 18 februari 1860, wonende te Neer op Kinkhoven en te Beesel, overleden aldaar op 23 maart 1918, dochter van Wilhelmus Jacobs en Petronella Muehlenberg.


Zij is getrouwd te Leuth (D) op 3 november 1884 met
Johannes Hendriks, landbouwer, geboren te Belfeld op 5 juli 1858, overleden te Beesel op 1 januari 1943, zoon van Peter Hendriks en Sophia Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina Petronella, geboren te Leuth (D) rond 1886.
    Zij is getrouwd te Beesel op 22 april 1910 met Johan Gerhard Jansen, sigarenmaker, geboren te Sint Tönis (bij Krefeld) rond 1880, zoon van Johann Wilhelm Jansen en Johanna Christina Beurskens.
  • 2 : Anna Josephina, geboren te Beesel rond 1889.
    Zij is getrouwd te Beesel op 15 april 1921 met Johannes Achten, landbouwer, geboren te Arcen rond 1892, zoon van Arnoldus Achten en Maria Catharina Geelen.
  • 3 : Maria Petronella, geboren te Beesel rond 1890.
    Zij is getrouwd te Beesel op 6 juni 1913 met Johannes Hubertus Heldens, metselaar, geboren te Beesel rond 1888, zoon van Peter August Heldens en Anna Maria Polmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina