Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtildis Stox, geboren te Neer op 25 augustus 1842, overleden te Heythuysen op 18 mei 1908, dochter van Jacques Stox en Angeline Haus.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 april 1878 met
Andreas Knippenberg, landbouwer en klompenmaker, geboren te Heythuysen op 14 februari 1839, overleden aldaar op 26 november 1922, zoon van Jean Knippenberg en Catherine Sensen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharina Gertrudis, huisbewaarster, geboren te Heythuysen op 5 augustus 1882.
    Zij is getrouwd te Antwerpen op 24 september 1912 met Maria Alfred Victor Cools, trambediende, geboren te Liezele (B) op 27 oktober 1887, zoon van Jozef Theophiel Cools en Celestina Mathilda Cools.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 20 november 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina