Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Gisbertz, dienstmeid, geboren te Neer op 9 februari 1841, wonende te Kessel, overleden te Hoensbroek op 1 maart 1915, dochter van Jan Peter Gisbertz en Anne Marie Theelen.


Zij is getrouwd te Kessel op 13 juni 1873, getrouwd aldaar op 17 juni 1873 voor de kerk met
Theodorus Ottenheijm, dagloner, geboren te Kessel op 24 maart 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 november 1904, zoon van Pieter Wilhelmus Ottenheim en Anna Maria Agnes Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Johannes Hubertus, geboren te Kessel rond 1878, wonende te Beesel, overleden te Roermond op 19 maart 1929.
    Hij was gehuwd met Carolina Helene van Eijk.
  • 2 : Agnes Maria Elisabeth, geboren te Kessel rond 1881.
    Zij is getrouwd te Kessel op 11 mei 1909 met Arnoldus Maria Hendrikus Janzen, opzichter, geboren te den Helder rond 1877, zoon van Bernardus Adriejanus Janzen en Johanna Roselia Smit.
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Kessel op 26 september 1883.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina