Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guilliaume Antoine Didden, pottenbakker, geboren te Bracht (D) op 18 oktober 1789, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden voor 28 september 1846, zoon van Mathieu Didden en Margaretha Rothausen.


Hij is getrouwd te Neer op 10 maart 1811 met
Anna Maria Hendrikx, dagloonster en dienstmeid, geboren te Beek en Donk op 23 september 1775, wonende te Buggenum en te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 28 september 1846, dochter van Leonard Hendrikx en Margarite Voegels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margueriete, dienstmeid, landbouwster en dagloonster, geboren te Neer op 15 maart 1812, overleden aldaar op 21 maart 1899.
    Zij is getrouwd te Neer op 12 april 1837 met Petrus Smeets, landbouwersknecht en dagloner, gedoopt te Neer op 11 januari 1796, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 19 oktober 1861, zoon van Joannes Smeets en Petronella Stemkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina