Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Emilia Weijckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 1 maart 1807, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 15 juni 1834, dochter van Henricus Weeckers en Petronella Ruttiens.


Zij is getrouwd te Neer op 2 oktober 1833 met
Jacobus Gubbels, landbouwer en soldaat van Napoleon 72e reg. infanterie, gedoopt te Neer op 19 april 1793, wonende te Neer op de Vlaas en te Kessel, overleden aldaar op 7 oktober 1856, zoon van Joannes Gubbels en Maria Pijls.
(Hij is eerder getrouwd te Kessel op 29 april 1828, getrouwd aldaar op 30 april 1828 voor de kerk met Maria Elisabeth Timmermans, landbouwster, geboren te Kessel rond 1798, wonende te Neer op de Vlaas, overleden te Neer op 2 september 1830, dochter van Joannes Timmermans en Anna Elisabeth Cronebroek.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina