Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Smeets, wonende te Helden, overleden aldaar.


Zij was gehuwd met
Antoine Knippenbergh, wonende te Helden, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dienstmeid, geboren te Helden op 29 april 1766, wonende te Kessel, overleden te Neer op 15 november 1831.
    Zij is getrouwd te Neer op 20 juni 1805 met Henricus Dirix, landbouwer, gedoopt te Neer op 17 april 1752, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 30 oktober 1821, zoon van Wulhelmus Dierickx en Margarieta Nissen.
    (Hij is eerder getrouwd te Neer op 14 mei 1789 voor de kerk met Catharina Winckelmolen, landbouwster, gedoopt te Neer op 7 mei 1762, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 4 januari 1805, dochter van Petrus Winckelmeulen en Johanna Verhaegh.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina