Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Renierus Verhaag, zadelmaker, geboren te Broekhuizenvorst op 8 augustus 1798, wonende te Neer in het Dorp, overleden na 1845, zoon van Antoon Verhaag en Anna Gertrudis Smits.


Hij is getrouwd te Neer op 20 april 1830 met
Anna Catharina Meerts, geboren te Belfeld op 30 maart 1792, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 2 april 1845, dochter van Johannes Meerts en Digne Reefs.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 10 april 1815 met Carolus Noblesse, glaszetter en glasmaker, gedoopt te Neer op 29 maart 1787, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 7 januari 1826, zoon van Andre Johannes Noblesse en Lucia Boom.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, geboren te Neer op 7 maart 1831.
  • 2 : Karel Melchior, geboren te Neer op 19 oktober 1834, overleden aldaar op 10 maart 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina