Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Bouten, paardenknecht, gedoopt te Buggenum op 23 januari 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 oktober 1847, zoon van Martinus Bouten en Christina Stempkens.


Hij is getrouwd te Swalmen op 8 mei 1821 met
Maria Catharina Wuts, dagloonster en landbouwster, geboren te Swalmen op 25 augustus 1791, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 3 februari 1875, dochter van Christiaan Wuts en Sophia Heijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Martinus, landbouwer, geboren te Buggenum op 17 februari 1828, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 november 1908.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 1 april 1853 met Sophia Veugelers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nunhem op 31 juli 1821, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 27 augustus 1892, dochter van Jacobus Veugelers en Wilhelmina Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina