Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Francis Bonten, dienstknecht, geboren te Roggel op 20 januari 1862, overleden te Roermond op 26 maart 1916, zoon van Godefroid Bonten en Maria Elisabeth Stappers.


Hij is getrouwd te Swalmen op 11 april 1890 met
Petronella Eggels, geboren te Swalmen op 5 mei 1865, overleden aldaar op 22 oktober 1929, dochter van Gerardus Eggels en Margaretha Janissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina