Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Geelen, landbouwer, geboren te Haelen op 13 februari 1826, wonende te Horn, overleden aldaar op 18 juli 1906, zoon van Wilhelmus Gielen en Marguerite Looven.


Hij is getrouwd te Roggel op 2 juli 1870 met
Joanna Nijskens, geboren te Roggel op 14 november 1839, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 juli 1912, dochter van Henricus Nijskens en Petronilla Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina