Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Agnes Ghielen, overleden te Breyell (Canton Bracht).


Zij was gehuwd met
Egide Heythausen, koopman, wonende te Breyell (Canton Bracht), overleden na 1817.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, tapster en landbouwster, geboren te Breyell (Canton Bracht) op 16 september 1792, wonende te Neer Neerstraat, overleden te Neer op 9 februari 1865.
    Zij is getrouwd te Neer op 21 mei 1817 met Antonius van Helden, timmerman en landbouwer, gedoopt te Neer op 29 januari 1790, wonende te Neer Neerstraat en te Neer op de Kruisstraat, overleden te Neer op 15 oktober 1860, zoon van Theodorus van Helden en Petronella Spee.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina