Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre van den Bulck, landbouwer, wonende te Kessel, overleden na 1816.


Hij was gehuwd met
Marie van Hoof, wonende te Kessel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Therese, huishoudster, geboren te Kessel op 1 oktober 1794, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 25 februari 1834.
    Zij is getrouwd te Neer op 2 juni 1816 met Godefridus Sillekens, timmerman, gedoopt te Neer op 24 februari 1787, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 19 november 1865, zoon van Christianus Sillekens en Helena Sibers.
    (Hij is later getrouwd te Neer op 13 november 1839 met Margareta Jacobs, dagloonster, geboren te Neer op 4 december 1802, gedoopt aldaar op 4 december 1802, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 29 november 1873, dochter van Wilhelmus Jacobs en Matthia Smolders.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina