Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Arits, dienstmeid, geboren te Neer op 27 april 1823, overleden te Heythuysen op 11 september 1885, dochter van Petrus Johannes Arits en Elisabeth Gielen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 april 1861 met
Pierre Hobus, dagloner, geboren te Heythuysen op 19 juli 1818, overleden aldaar op 17 maart 1890, zoon van Petrus Hobus en Gertrudis Tullemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina