Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hubertus Caelers, dienstknecht en fabrieksarbeider, geboren te Neer op 26 december 1891, wonende te Swalmen en te Maasniel, overleden te Roermond (Z) op 26 juli 1965, begraven te Maasniel, zoon van Lambertus Wilhelmus Caelers en Wilhelmina Claessen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 21 september 1925 met
Maria Catharina Cox, geboren te Maasniel op 14 november 1899, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 23 december 1971, begraven te Maasniel op 27 december 1971, dochter van Hendricus Cox en Maria Catharina Mevissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina