Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andreas Verheijden, bakker, geboren te Nunhem op 10 september 1856, overleden te Maastricht op 6 augustus 1918, zoon van Goedefridus Hubertus Verheijden en Catharine van den Groenendael.


Hij is getrouwd te Maastricht op 5 november 1879 met
Hendrika Adriana van der Venne, dienstmeid en logementhoudster, geboren te Elst op 25 mei 1856, overleden te Maastricht op 31 juli 1938, dochter van Wessel van der Venne en Gerarda Jansen.
(Zij is later getrouwd te Maastricht op 22 september 1920 met Coenraad Dresens, glasblazer, geboren te Maastricht op 18 januari 1863.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina