Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Hubertina Verheijden, dienstmeid, geboren te Nunhem op 8 april 1852, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 april 1917, dochter van Goedefridus Hubertus Verheijden en Catharine van den Groenendael.


Zij is getrouwd te Haelen op 24 april 1882 met
Wilhelmus Hubertus Joosten, metselaar, geboren te Haelen op 26 september 1849, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 22 december 1933, zoon van Lambert Joosten en Petronille Stox.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus Hubertus, geboren te Haelen op 16 maart 1883, overleden te Nunhem op 25 maart 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina