Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Strous, dienstknecht, geboren te Neer op 19 december 1853, wonende aldaar, te Maasniel en te Beesel, overleden aldaar op 30 januari 1922, zoon van Guilliaume Strous en Bernardine Vogels.


Hij is getrouwd te Tegelen op 16 april 1893 met
Judith Timmermans, dienstmeid, geboren te Tegelen rond 1855, wonende te Beesel, dochter van Pieter Timmermans en Lucia Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Emilia Hubertina, geboren te Beesel op 1 oktober 1895.
    Zij is getrouwd te Beesel op 18 september 1925 met Joannes Wilhelmus Ruijten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina