Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria van Lier, dienstbode en dienstmeid, geboren te Neer op 6 oktober 1865, wonende aldaar en te Beesel, overleden aldaar op 26 maart 1938, dochter van Jean van Lier en Anna Maria Obers.


Zij is getrouwd te Beesel op 13 mei 1892 met
Johannes Hubertus Simons, kantonnier, geboren te Beesel op 4 juli 1864, wonende aldaar, zoon van Johannes Simons en Gertrudis Jacobs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Beesel op 15 mei 1893.
    Hij is getrouwd te Beesel op 7 juli 1922 met Elisabeth Cornelia Hubertina Peeters, geboren te Beesel rond 1901, dochter van Peter Joannes Peeters en Maria Elisabeth Reijnders.
  • 2 : Wilhelmus Hubertus, geboren te Beesel op 12 september 1896.
  • 3 : Leonardus Hubertus, geboren te Beesel op 6 februari 1899.
  • 4 : Joanna Gertrudis, geboren te Beesel op 7 november 1900.
  • 5 : Antonius Hubertus, geboren te Beesel op 2 oktober 1904.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina