Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus van Lier, landbouwer, geboren te Haelen op 29 januari 1856, wonende te Helden, overleden te Koningslust op 11 juni 1951, zoon van Jean van Lier en Anna Maria Obers.


Hij is getrouwd te Neer op 16 augustus 1886 met
Wilhelmina Scheeres, dienstmeid, geboren te Neer op 7 augustus 1841, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 29 april 1903, dochter van Pierre Thomas Scherés en Petronelle Caelers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 15 november 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina