Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard van Lier, dienstknecht, geboren te Buggenum op 3 mei 1847, wonende te Neer op Keizerbosch, te Melick en te Horn, overleden te Roermond op 1 maart 1937, zoon van Jean van Lier en Anna Maria Obers.


Hij is getrouwd te Horn op 9 augustus 1880 met
Margaretha Hubertina Geurts, geboren te Horn op 6 september 1851, overleden te Roermond op 23 mei 1936, dochter van Hendrikus Geurts en Petronelle Klompen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina