Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth van Roij, geboren te Neer op 24 april 1849, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roggel op 19 december 1935, dochter van Engelbertus van Roij en Anne Marie Bongaerts.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 september 1888 met
Cornelis Leonardus Verlinden, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 5 februari 1850, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden te Roggel op 6 oktober 1913, zoon van Chretien Verlinden en Petronella Gijsen.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 13 april 1882 met Maria Elisabeth Peeters, landbouwster, geboren te Hunsel op 26 februari 1848, overleden te Heythuysen op 17 maart 1888, dochter van Pierre Peters en Helena Bertjens.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina