Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorothea Verboeket, geboren te Neer op 5 september 1885, wonende aldaar, overleden te Meijel op 25 november 1967, dochter van Joannes Verboeket en Anna Maria Gommans.


Zij is getrouwd te Neer op 26 januari 1914 met
Petrus Johannes Jegers, timmerman, geboren te Amsterdam op 3 oktober 1872, wonende te Meijel, overleden aldaar op 3 oktober 1948, zoon van Jan Pieter Jegers en Maria Catharina Kroes.
(Hij is eerder getrouwd te Meijel op 13 juni 1898 met Johanna Maria van Gog, geboren te Meijel op 16 augustus 1870, overleden aldaar op 6 maart 1905, dochter van Martinus van Gog en Aldegondis Joosten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Meijel rond 1918, overleden aldaar op 28 mei 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina