Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Hendriks, dienstmeid, geboren te Neer op 26 mei 1843, wonende te Roggel, overleden te Neer op 29 juni 1908, dochter van Gerardus Hendrikx en Mechtilde van Roij.


Zij is getrouwd te Neer op 2 augustus 1875 (1) met
Peter Johannes Hermans, hoefsmid, brandmeester en tapper, geboren te Neer op 8 februari 1835, overleden aldaar op 28 mei 1882, zoon van Hermannus Hermans en Guillielmina Strous.

Zij is getrouwd te Neer op 13 april 1885 (2) met haar zwager
Martinus Johannes Hermans, hoefsmid, caféhouder en tapper, geboren te Neer op 26 januari 1846, overleden aldaar op 11 maart 1913, zoon van Hermannus Hermans en Guillielmina Strous.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina