Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Gertrudis Berben, geboren te Neer op 18 juni 1875, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 18 februari 1950, dochter van Theodorus Berben en Cornelia Naus.


Zij is getrouwd te Neer op 8 mei 1905 met
Leonardus Simons, mandenmaker, geboren te Neer op 12 oktober 1877, overleden te Weert op 23 maart 1945, zoon van Gerardus Simons en Mechtildis Luijten.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Gerardus Johannes, geboren te Neer op 13 februari 1915, overleden aldaar op 5 februari 1916.
  • 6 : Anna Maria, geboren te Neer op 23 juni 1916, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 mei 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina