Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtilda Sanders, overleden te Baarlo voor 1869, dochter van Hermanus Henricus Sanders en Helena Heijnen.


Zij was gehuwd met
Antonius Peeters, overleden te Baarlo voor 1869, zoon van Gerard Peeters en Anna-Elisabeth Sanders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Hubertina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Tegelen op 7 maart 1850, wonende te Swalmen, te Maasbree, te Heythuysen en te Linne, overleden te Echt op 1 april 1916.
    Zij is getrouwd te Neer op 7 mei 1869 met Petrus Johannes Strous, landbouwer, geboren te Neer op 9 januari 1841, wonende te Swalmen, te Heythuysen, te Linne en te Echt, overleden aldaar op 16 januari 1920, zoon van Gerard Struijs en Margarita Gerats.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina