Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Grooters, dienstmeid, geboren te Neer op 24 februari 1826, wonende te Roggel, overleden aldaar op 5 juli 1896, dochter van Joannes Groeters en Eva Engels.


Zij is getrouwd te Haelen op 9 januari 1871 met
Peter Nijskens, dagloner, geboren te Neer op 4 april 1823, wonende te Beesel en te Neer, overleden te Heel en Panheel op 6 maart 1910, zoon van Jan Nieskens en Margarita Wagemans.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 9 april 1858 met Gertrudis Coumans, dienstmeid, geboren te Haelen op 2 mei 1827, wonende te Beesel, overleden te Haelen op 12 augustus 1870, dochter van Zegerus Coumans en Gertrudis van den Acker.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina