Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Spee, winkelierster, caféhoudster en tapster, geboren te Neer op 12 februari 1841, wonende te Bergen, overleden te Roosteren op 7 november 1925, dochter van Tossanus Joannes Spee en Gertrudis Pijls.


Zij is getrouwd te Neer op 10 mei 1873 met
Peter Hendrik Terstappen, koopman, bakker, slijter en tapper, geboren te Neer op 10 oktober 1833, overleden aldaar op 9 juli 1884, zoon van Severinus Terstappen en Anna Sibilla Plönis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Gertrudis, religieuse in Afrika, geboren te Neer op 25 april 1874, wonende te Neer in het Dorp en te Weert, overleden te Sterksel op 5 mei 1958.
  • 2 : Hendrikus Johannes Severinus, RK priester, kapelaan te Helden Panningen en Deken te Echt, geboren te Neer op 11 november 1875, wonende te Roermond, overleden te Helden-Panningen op 24 maart 1947.
  • 3 : Johannes Hubertus, RK priester en missionaris in China, geboren te Neer op 7 oktober 1877, wonende te Roermond, overleden te Ningsia (China) in mei 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina