Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Spée, hoofdonderwijzer en hoofd der school, geboren te Neer op 16 september 1863, overleden te Grevenbicht op 18 november 1941, zoon van Sijgebertus Spee en Anna Maria Sijben.


Hij is getrouwd te Grevenbicht op 3 september 1894 met
Maria Theresia Lucia Koten, geboren te Grevenbicht op 13 september 1866, overleden aldaar op 23 maart 1924, dochter van Lambert Koten en Maria Johanna Hubertina Corten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina