Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Engelbertus Niessen, landbouwer, geboren te Neer op 8 maart 1832, wonende te Neer op Keizerbosch en te Grathem, overleden te Hunsel op 31 december 1907, zoon van Christianus Nijssen en Margaretha van den Berken.


Hij is getrouwd te Neer op 13 april 1860 met
Helena Roost, geboren te Nederweert op 22 december 1828, wonende te Leveroij en te Grathem, overleden aldaar op 27 mei 1888, dochter van Theodorus Roost en Hendrina Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joanna Catharina, geboren te Grathem op 25 oktober 1868, overleden aldaar op 25 maart 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina