Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna van Lier, geboren te Neer op 24 juli 1825, wonende te Neer Groote Weg, overleden te Neer op 22 mei 1863, dochter van Joannes van Lier en Aldegondis Gorissen.


Haar dochter van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Neer op 26 oktober 1858 (2) met
Mathis Naus, timmerman, brandmeester, koopman in 't klein en tapper, geboren te Neer op 28 november 1822, overleden aldaar op 16 januari 1896, zoon van Joannes Naus en Maria Agnes Raemaekers.
(Hij is later getrouwd te Neer op 8 januari 1864 met Getrudis Winkelmolen, tapster, landbouwster en caféhoudster, geboren te Neer op 31 december 1827, wonende te Neer Groote Weg, overleden te Neer op 18 juli 1907, dochter van Jacobus Winkelmolen en Joanna Boonen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 25 oktober 1861.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Neer op 22 mei 1863.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina