Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Vaessen, koopman en landbouwer, geboren te Tegelen rond 1798, wonende te Neer op Brumhold en te Neer in het Dorp, overleden na 1857.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Hanssen, landbouwster, geboren te Hinsbeck (D) rond 1798, wonende te Tegelen en te Neer in het Dorp, overleden na 1857.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Willem, akkerknecht, geboren te Tegelen op 1 februari 1826, wonende te Schmalbrouch (Pruissen) en te Neer in het Dorp.
    Hij is getrouwd te Neer op 5 november 1857 met Elisabeth Naus, geboren te Neer op 12 april 1826, wonende aldaar, overleden te Tegelen op 17 juli 1888, dochter van Joannes Naus en Maria Agnes Raemaekers.
  • 2 : Peternel, geboren te Tegelen rond 1828, wonende te Neer in het Dorp en te Kessel.
  • 3 : Hendrikus, geboren te Tegelen rond 1834, wonende te Neer in het Dorp.
  • 4 : Helena Hubertina, geboren te Tegelen rond 1838, wonende te Neer in het Dorp.
  • 5 : Margaretha, geboren te Tegelen rond 1841, wonende te Neer in het Dorp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina